Οι Αμπελώνες, το οινοποείο, τα ίδια τα κρασιά περιέχουν κάτι από εμάς. Ας γνωριστούμε...
Ο Γιώργος Δημακόπουλος έχοντας την εμπειρία του καλλιεργητή της γης από μικρή ηλικία μαζί με τη σύζυγο του, Βαρβάρα Σπηλιωτοπούλου, αριστούχου Τ. Γεωπονίας, αναμόρφωσαν τα αγροτεμάχια τους σε ιδιόκτητους αμπελώνες στην περιοχή Βασιλικό Αχαϊας σε υψόμετρο 130 μέτρα από τη θάλασσα, φυτεύοντας νέες ποικιλίες και παράλληλα έχτισαν το σύγχρονο οινοποιείο.
Αποτελεί μια κάθετη μονάδα οινοποίησης και εμφιάλωσης κρασιών, όπου ακολουθούνται οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι με όσο το δυνατόν πιο εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό. Το κλειδί για κρασιά ανώτερης ποιότητας είναι οι μικρές στρεμματικές αποδόσεις και ο βιολογικός τρόπος καλλιέργειας των αμπελώνων. Οι ίδιοι έχουν την επίβλεψη κάθε σταδίου της παραγωγικής διαδικασίας των πολυποικιλιακών κρασιών τους από το αμπέλι μέχρι το μπουκάλι.
Πρεσβεύουν την άποψη ότι το πολύ καλό κρασί μπορεί να είναι και πολυποικιλιακό όπως παλιά.